Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

  Η επιχείρηση είναι ειδικευμένη στην επεξεργασία, την Ε&Α, το σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις των φορμών εγχύσεων ακρίβειας. Η επιχείρηση έχει κάνει τη γρήγορη επένδυση. Στην αρχή, η επιχείρηση έχει μπολιάσει και έχει εισαγάγει μια ομάδα με περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας και έχει εγχύσει μια ομάδα του προσωπικού με την εμπειρία φορμών ακρίβειας. Μέχρι τώρα, η επιχείρηση έχει μια ορισμένη κλίμακα των επιχειρήσεων παραγωγής φορμών, και είναι δεσμευμένη στην παροχή των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών για τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις όπως η αυτοκινητική, ιατρική, ηλεκτρονική και οι βιομηχανικές προμήθειες. Μέσω πολλών ετών πρακτικής παραγωγής, η επιχείρηση έχει κυριαρχήσει τον πυρήνα και τις βασικές τεχνολογίες του σχεδίου φορμών εγχύσεων ακρίβειας και της κατασκευής και της συσσωρευμένης πλούσιας εμπειρίας πρακτικής παραγωγής. Συγχρόνως, η επιχείρηση xulida άμεσα ή έμμεσα παρέχει τις λύσεις και τα τελικά προϊόντα προϊόντων για πολλούς στην εγχώρια αγορά και ξένους απαριθμημένους επιχειρηματικούς πελάτες.
Εστιάζοντας στη τεχνολογική καινοτομία για να οδηγήσει την αύξηση των επιχειρήσεων, και επενδύοντας συνεχώς στο λογισμικό και το υλικό της επεξεργασίας φορμών ακρίβειας και της διαχείρισης παραγωγής, έχει γίνει αντιπροσωπευτική επιχείρηση στη βιομηχανία επεξεργασίας φορμών στην επαρχία Fujian.

XIAMEN APRA PRECISION MACHINERY CO.,XIAMEN APRA PRECISION MACHINERY CO.,XIAMEN APRA PRECISION MACHINERY CO.,XIAMEN APRA PRECISION MACHINERY CO.,XIAMEN APRA PRECISION MACHINERY CO.,

Ιστορία

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει πάρει πάντα τη σχηματοποίηση εγχύσεων ακρίβειας ως κύρια επιχείρηση της. Ενώ αναπτυσσόμενο και ενισχύοντας τη κύρια επιχείρηση του, έχει επεκτείνει ενεργά τη βιομηχανική αλυσίδα. Προκειμένου να ενισχυθεί η ολοκλήρωση με το διεθνές προηγμένο επίπεδο, το κατασκευαστικό τμήμα εφαρμογής σύστημα διαχείρισης έχει εισαγάγει των «δυτικών της Ιαπωνίας» αργό κινούμενο καλώδιο ακρίβειας, «Ιαπωνία Makino» μηχανή απαλλαγής καθρεφτών, «Ταϊβάν Yongjin» επεξεργαμένος το κέντρο, «τη Γερμανία Ρόδος» νανο μεγάλη επεξεργασία κέντρο, Guangdong Ruiji «μεγάλης επεξεργασίας κέντρων,» xingyoufang αυτοματοποίησης «συστημάτων διαχείρισης, και» xingyoufang της αυτοματοποίησης «MES για να πραγματοποιήσει την ευφυή αυτοματοποίηση κατασκευής, το σύστημα διαχείρισης εργαλείων «λίγο παχύ γραφείο εργαλείων μελισσών ευφυές» φέρνει την εσωτερικές φόρμα ακρίβειας και την κατασκευή ακρίβειας σε ένα νέο επίπεδο, και είναι ευφυές εργοστάσιο με το διασυνδεμένο εξοπλισμό!

Υπηρεσία

Κύρια επιχείρηση της επιχείρησης:

Ιατρική κατασκευή φορμών ακρίβειας φορμών γενική
Ευφυής επεξεργασία μερών ακρίβειας φορμών ένδυσης
Αυτοκινητική καυτή κάμπτοντας επεξεργασία φορμών γυαλιού
Αργή επεξεργασία καλωδίων
Κατεργασία σπινθήρων
Επεξεργασία ηλεκτροδίων υψηλής ακρίβειας
CNC πλήρης επεξεργασία του χάλυβα κύβων
Πωλήσεις χάλυβα φορμών και μεγάλης κλίμακας κατεργασία, CNC επεξεργασία υπολογιστών gong, κ.λπ.

Επαγγελματικές σχέδιο και κατασκευή φορμών υλικού ακρίβειας συνεχείς
Φόρμα φακών των επαγγελματικών οδηγήσεων
Πρώτο δείγμα της επεξεργασίας πιάτων και φορμών επιστρώματος καμερών
Microporous επεξεργασία συνδετικών εκδοτών ακρίβειας και ούτω καθεξής!

Η ομάδα μας

Εστιάζοντας στη τεχνολογική καινοτομία για να οδηγήσει την αύξηση των επιχειρήσεων, και επενδύοντας συνεχώς στο λογισμικό και το υλικό της επεξεργασίας φορμών ακρίβειας και της διαχείρισης παραγωγής, έχει γίνει αντιπροσωπευτική επιχείρηση στη βιομηχανία επεξεργασίας φορμών στην επαρχία Fujian.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ye
Τηλ.: : +86 13306021717
Φαξ : 86-59-2712-7889
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)