Να στείλετε μήνυμα

Απαιτήσεις της υψηλής ποιότητας βιομηχανίας κατασκευής προϊόντων για τις εργαλειομηχανές

February 21, 2023

τελευταία εταιρεία περί Απαιτήσεις της υψηλής ποιότητας βιομηχανίας κατασκευής προϊόντων για τις εργαλειομηχανές

  Η τεχνολογία κατασκευής των υψηλής ποιότητας προϊόντων στον κόσμο αλλάζει με κάθε περνώντας ημέρα, και οι απαιτήσεις για την τεχνολογία εργαλειομηχανών γίνονται υψηλότερες και υψηλότερες. Η νέα εργαλειομηχανή που απαιτείται είναι ποιοτικά διαφορετική από τον παραδοσιακό εξοπλισμό. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας εργαλειομηχανών φανερώνεται κυρίως στην ανάπτυξη και την εφαρμογή των εύκαμπτων συστημάτων κατασκευής και των ολοκληρωμένων δί ηλεκτρονικού υπολογηστού συστημάτων κατασκευής, και αναπτύσσεται προς την κατασκευή της νοημοσύνης. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας εργαλειομηχανών χαρακτηρίζεται από την ολοκλήρωση τεχνολογίας Τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης των προϊόντων είναι υθηλής προστιθέμενης αξίας, ευφυή και συστηματικά Η ανάπτυξη της διαχείρισης συστήματος χαρακτηρίζεται από την ολοκλήρωση (συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης συστημάτων, ολοκλήρωση λογισμικού, ολοκλήρωση τεχνολογίας και ολοκλήρωση διεπαφών) και τη δικτύωση. Η εύκαμπτη γραμμή παραγωγής που αποτελείται από CNC τις εργαλειομηχανές έχει γίνει η εστίαση της τρέχουσας απαίτησης, και έχει υποβάλει πέντε απαιτήσεις για τις εργαλειομηχανές. Διεθνές δίκτυο φορμών
1. Υψηλότερη ευελιξία
Ευελιξία εξοπλισμού: η ανάπτυξη και η εφαρμογή της τεχνολογίας αριθμητικού ελέγχου επιτρέπουν στην εργαλειομηχανή για να ολοκληρώσουν ποικίλη επεξεργασία, η οποία είναι συμβάλλουσα στην επίτευξη της παραγωγής batch, τη μείωση των δαπανών καταλόγων, τη βελτίωση της χρησιμοποίησης εξοπλισμού και τον περιορισμό του κύκλου επεξεργασίας.
Εύκαμπτη υλική μεταφορά: ο υλικός εξοπλισμός μεταφορών μπορεί να μεταφέρει ποικίλα υλικά με την υψηλές διαθεσιμότητα και τη χρησιμοποίηση.
Ευελιξία διαδικασίας παραγωγής: η διαδικασία παραγωγής μπορεί να παραγάγει τα πολλαπλάσια προϊόντα συγχρόνως, με τη μικτή αναλογία ευελιξία, και να βελτιώσει τη ικανοποίηση πελατών με την παροχή των διαφοροποιημένων προϊόντων.
Ευελιξία λειτουργίας: τα κομμάτια προς κατεργασία με τις διαφορετικές τεχνολογίες επεξεργασίας μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με τους διάφορους τρόπους, και είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί ο δυναμικός σχεδιασμός σε περίπτωση αποτυχίας μηχανών.
2. Υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής
Η αποδοτικότητα παραγωγής είναι ένας σημαντικός δείκτης της επιχειρηματικής ικανότητας παραγωγής. Μεγάλα οι εργαλειομηχανές ευρέως χρησιμοποιώ στη μεγάλης ακρίβειας κατασκευή προϊόντων και την κατασκευή φορμών. Η υψηλή παραγωγικότητα απαιτεί την εργαλειομηχανή για να έχει την υψηλή μετακίνηση και η ταχύτητα σίτισης, να καλύψει τις απαιτήσεις της μεγάλης τέμνουσας επεξεργασίας ποσού, και του βοηθητικού χρόνου πρέπει να είναι σύντομη.
3. Καλή ακρίβεια
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρειάζονται τη μεγάλης ακρίβειας επεξεργασία εργαλειομηχανών, και μεγάλης ακρίβειας απαιτεί όχι μόνο την υψηλή ακρίβεια προσδιορισμού θέσης και την επανάληψη της εργαλειομηχανής, αλλά και την ισχυρή δυνατότητα εφαρμοσμένης μηχανικής, ώστε να εξασφαλιστεί σταθερή ακρίβεια των επεξεργασμένων προϊόντων και της καλής συνέπειας της διαστατικής ακρίβειας προϊόντων. Για να επιτύχει την καλή ακρίβεια, η εργαλειομηχανή όχι μόνο πρέπει να χρησιμοποιήσει τις περίπλοκες μηχανικές δομές όπως το σύστημα αξόνων, σύστημα μετάδοσης, σύστημα οδηγών, αλλά και πρέπει να χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο σύστημα ελέγχου και τη σε απευθείας σύνδεση τεχνολογία ανίχνευσης.
4. Υψηλή αξιοπιστία
Είναι πολύ σημαντικό για τη βιομηχανία κατασκευής των υψηλής ποιότητας προϊόντων να εξασφαλίσει τη συνέπεια και fault-free της διαδικασίας παραγωγής. Εάν η αξιοπιστία της εργαλειομηχανής δεν είναι καλή, δεν μπορεί να δημιουργήσει την αξία για τους χρήστες ή η αξία της δεν είναι υψηλή.
5. Ακριβείς απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος
Υιοθετήστε τη μικρή κατανάλωση ενέργειας και τη χαμηλού θορύβου οδηγώντας συσκευή Κατεργασία με ελάχιστο ή κανένα τέμνον ρευστό Οι ρευστές διελεύσεις κοπής από βασισμένο στο λάδι σε βασισμένο στο νερό Καθορισμένη συσκευή προστασίας ασφάλειας Προωθήστε το συγκεντρωμένο σύστημα ψύξης και λίπανσης Εξασφαλίστε ότι καμία διαρροή δεν εμφανίζεται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ye
Τηλ.: : +86 13306021717
Φαξ : 86-59-2712-7889
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)