Να στείλετε μήνυμα

Ανάλυση της θέσης ανάπτυξης και της τάσης της βιομηχανίας φορμών της Κίνας

February 9, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση της θέσης ανάπτυξης και της τάσης της βιομηχανίας φορμών της Κίνας

1 θέση αγοράς、 της βιομηχανίας κατασκευής φορμών της Κίνας

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της συνεχούς βελτίωσης της εκβιομηχάνισης της Κίνας, η Κίνα έχει γίνει σημαντική κατασκευαστική χώρα φορμών και εμπορική χώρα φορμών στον κόσμο. Η βιομηχανία φορμών έχει έναν υψηλό συσχετισμό με πολλές βιομηχανίες και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα. Η συνεχής ανάπτυξη της προς τα κάτω αγοράς οδηγεί επίσης τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φορμών της Κίνας. Ειδικά με τη μεταφορά της σφαιρικής βιομηχανίας κατασκευής στην Κίνα, που οδηγεί να αναβαθμίσει της βιομηχανίας κατασκευής της Κίνας θα φέρει επίσης τις νέες ευκαιρίες αύξησης στη βιομηχανία φορμών. Το 2016, το μέγεθος αγοράς της βιομηχανίας φορμών της Κίνας έφθασε 273,107 δισεκατομμύρια σε yuan. Λόγω της επιδημίας, το μέγεθος αγοράς της βιομηχανίας φορμών της Κίνας μειώθηκε το 2020, με ένα μέγεθος αγοράς 276,612 δισεκατομμύρια yuan. Αναμένεται ότι το μέγεθος αγοράς της βιομηχανίας φορμών της Κίνας θα ανέλθει 302,833 δισεκατομμύρια σε yuan το 2021.

τάση ανάπτυξης 2、 της βιομηχανίας κατασκευής φορμών της Κίνας

(1) το μερίδιο αγοράς των κορυφαίων επιχειρήσεων έχει αυξηθεί, και η συγκέντρωση βιομηχανίας έχει αυξηθεί βαθμιαία
Αυτή τη στιγμή, η βιομηχανία κατασκευής φορμών εξουσιάζεται από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έναν μεγάλο αριθμό, αλλά η συγκέντρωση βιομηχανίας είναι χαμηλή. Με τη συνεχή αύξηση της απαίτησης για τις προς τα κάτω εφαρμογές υψηλών σημείων όπως αυτοκινητικοί ελαφρύς, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, η διέλευση ραγών, κ.λπ., οι κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία έχουν αυξήσει την επένδυσή τους στην έρευνα και την ανάπτυξη, επιτάχυναν την αναβάθμιση της αυτοματοποίησης γραμμών παραγωγής, βελτίωσαν το επίπεδο νέας ανάπτυξης προϊόντος, και ενίσχυσαν συνεχώς τις μιας στάσης ενισχυτικές υπηρεσίες των πολλαπλάσιων προδιαγραφών και των πλήρων γραμμών παραγωγής, η κατάληψη κατά συνέπεια του μεριδίου καινούργιων αγορών, ενώ το τεχνολογικό επίπεδο είναι χαμηλό και η τεχνική δυνατότητα ανάπτυξης είναι αδύνατες μικρές επιχειρήσεις με τη φτωχή ικανότητα υπηρεσιών θα αποβληθεί βαθμιαία, και οι πόροι αγοράς θα επικεντρωθούν βαθμιαία στις συμφέρουσες επιχειρήσεις στη βιομηχανία.
(2) η εσωτερική αγορά χαμηλών σημείων είναι σχετικά διαποτισμένη, και ο ρυθμός του εντοπισμού στη μέσος-υψηλή αγορά τελών επιταχύνεται
Έναντι των διεθνών κορυφαίων επιχειρήσεων, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εσωτερικών κατασκευαστικών επιχειρήσεων φορμών, αλλά οι περισσότερες από τις παράγουν κυρίως τα προϊόντα χαμηλών σημείων λόγω του περιορισμένου επιπέδου εξοπλισμού και της επένδυσης Ε&Α, και η ποικιλία είναι σχετικά ενιαία, το οποίο είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί τη βελτιωτική προς τα κάτω ζήτηση στην αγορά. Τα τελευταία χρόνια, μερικές από τις κύριες κατασκευαστικές επιχειρήσεις φορμών στην Κίνα έχουν εισαγάγει τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και την τεχνολογία από το εξωτερικό, την ενισχυμένη ανεξάρτητη έρευνα τεχνολογίας και την ανάπτυξη και την καινοτομία διαδικασίας παραγωγής, βελτίωσαν το επίπεδο αυτοματοποίησης της γραμμής παραγωγής, της βελτιωμένων ακρίβειας προϊόντων και της σταθερότητας, διεύθυναν τον ολικό ανταγωνισμό με τους διεθνείς κατασκευαστές στις αγορές μέσων και υψηλών σημείων, και πραγματοποίησαν συνεχώς την αντικατάσταση εισαγωγών των προϊόντων μέσων και υψηλών σημείων.
(3) η παραγωγή και η κατασκευή αναπτύσσονται προς την αυτοματοποίηση και τη νοημοσύνη, και η αποδοτικότητα παραγωγής βελτιώνεται πολύ
Με τη βαθιά εφαρμογή της τεχνολογίας ολοκλήρωσης CAD/CAE/CAM, της τρισδιάστατης τεχνολογίας σχεδιασμού και άλλων τεχνολογιών διαχείρισης πληροφοριών στη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων και της ανάπτυξης Διαδικτύου της τεχνολογίας πραγμάτων, η βιομηχανία κατασκευής φορμών θα βελτιώσει τη δυνατότητα της ολοκλήρωσης νέας τεχνολογίας και της ολοκλήρωσης λογισμικού και υλικού στη διαδικασία παραγωγής και σχεδίου στο μέλλον, και θα προωθήσει την ανάπτυξη της παραγωγής και της κατασκευής προς την αυτοματοποίηση και τη νοημοσύνη, ώστε να βελτιωθεί η ακρίβεια αποδοτικότητας και κατασκευής επεξεργασίας φορμών. Με βάση την υπάρχουσα ικανότητα επιπέδων και κατασκευής τεχνολογίας, η βιομηχανία κατασκευής φορμών πραγματοποιεί βαθμιαία να αναβαθμίσει της αποδοτικότητας, της αυτοματοποίησης και της νοημοσύνης μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής της τεχνολογίας επικοινωνιών, των μεγάλου στοιχείων και Διαδικτύου της τεχνολογίας πραγμάτων, και περιεκτικά της βελτίωσης της δυνατότητας σχεδίου προϊόντων και της δυνατότητας ελέγχου διεργασίας παραγωγής.
(4) η γρήγορη απάντηση στη ζήτηση στην αγορά και η βελτίωση των προσαρμοσμένων ικανοτήτων Ε&Α και σχεδίου έχουν γίνει ένας σοβαρός παράγοντας σε ανταγωνισμό
Τα προϊόντα κατασκευής φορμών είναι συνήθως προσαρμοσμένη παραγωγή βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες των πελατών. Τα τελευταία χρόνια, με την επέκταση των προς τα κάτω τομέων εφαρμογής όπως φωτοβολταϊκός, η αιολική ενέργεια, αυτοκινητικός ελαφρύς, καταναλωτικά ηλεκτρονικά και ούτω καθεξής, η ταχύτητα της αναπροσαρμογής προϊόντων έχει επιταχύνει. Σαν προς τα πάνω τομέα, η βιομηχανία κατασκευής φορμών πρέπει να έχει μια βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών προϊόντων και των αναγκών πελατών, να συμμετέχει στην αρχικές έρευνα και την ανάπτυξη πελατών, να κοντύνει τον κύκλο έρευνας και ανάπτυξης, να επιταχύνει την ταχύτητα απάντησης παραγωγής και υπηρεσιών, και να βελτιώσει τη σταθερότητα ποιότητας των προϊόντων. Αντιμετωπίζοντας τους πελάτες και τη ζήτηση στην αγορά, η δυνατότητα να διεξαχθεί η σύγχρονη έρευνα και η ανάπτυξη, το σχέδιο, η παραγωγή και η κατασκευή έχει γίνει βαθμιαία ένας σημαντικός δείκτης για να μετρήσει την ανταγωνιστικότητα αγοράς των επιχειρήσεων.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ye
Τηλ.: : +86 13306021717
Φαξ : 86-59-2712-7889
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)